Eğitim Fakültesi Akademik Kurulu yapıldı

Fakültemiz akademik kurulu bugün (09.06.2022) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Servettin Bilir konferans salonunda düzenlenen akademik kurula Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü yanı sıra, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Küçük, Dekanımız Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, dekan yardımcıları ve akademisyenler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan akademik kurulda ilk olarak Dekanımız Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, fakültenin güncel durumu ile ilgili bilgiler verdi. Öğrenci sayıları, akademik kadro durumları, yürütülen projeler ve yapılan etkinlikler ile ilgili bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Eğitim Fakültesi’ne her zaman destek sunan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye teşekkürlerini sundu.
Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise yaptığı konuşmada Eğitim Fakültesi’nin üniversitemiz için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Üniversitemizdeki birimlerimizde yönetici olarak Eğitim Fakültesi’nden çok sayıda akademisyenin olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Rektör Yardımcılığı, Uluslararası İlişkiler Birimi, DİLMER gibi birimlerimizde yönetim desteği sağlamanız oldukça önemli. Aidiyet duygusunu muhafaza eden bir fakültesiniz, bunu görmek memnuniyet verici. Yapmış olduğunuz çalışmalardan, eğitime sunduğunuz katkılardan dolayı başta Dekan hocamız olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Fakültemiz Akademik Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün konuşmasının ardından soru-cevap ve dilek- temenniler bölümü ile sona erdi.