“Şiire, Umuda” – Şiir Dinletisinin altıncısı düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Servettin Bilir Konferans Salonu’nda 2 Mayıs 2019 tarihinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı ile Türkçe Ve Sosyal Bilimler Eğitimi Ana Bilim Dalı iş birliğiyle “Şiire Umuda VI” başlıklı şiir dinletisi gerçekleştirildi. Geleneksel hâle gelen “Şiire Umuda” etkinliğine çok sayıda öğrenci ilgi gösterdi. Etkinliğe katılanlar arasında Kocaeli Huzurevi Müdürlüğü’nden davetliler de yer aldı. Etkinliğin konukları arasında bulunan İzzet Özer,  “Çanakkale” adlı şiiri seslendirdi. Dinleti, öğrencilerin Türk Edebiyatı’nın farklı şairlerinden seçtikleri şiirleri okumalarının ardından Eğitim Fakültesi Müzik Grubu’nun müzik dinletisiyle son buldu.