İlköğretim Matematik Öğretmenliğinin Çocuk Üniversitesi Ziyareti

İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencileri ile “Üstün Yetenekli Öğrencilere Matematik Öğretimi” dersi kapsamında 15.05.2022 tarihinde Başiskele Çocuk Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü ile Başiskele Belediye Başkanlığı’nın protokolleriyle hayata geçirilmiş bir sosyal sorumluluk projesi olan Çocuk Üniversitesinde, bölgede ikamet eden veya eğitim gören 8-12 yaş aralığındaki özel yetenekli öğrencilere, yeteneklerine uygun alanlarda ücretsiz eğitim desteği verilmektedir. Başiskele Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Gürcan Yılmaz tarafından kurumun yapısı ve kullanılan yöntemler tanıtıldıktan sonra tüm atölyeler gezilerek, atölyelerde işlenen konular hakkında bilgi alınmıştır.