Rektörümüz Fakültemizi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, fakülte ve yerleşke ziyaretleri kapsamında 15 Ekim 2021 Cuma günü Fakültemizi ziyaret ederek Prof. Dr. Servettin Bilir Konferans Salonunda akademisyenlerle bir araya geldi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren’in de eşlik ettiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Fakültemiz ile ilgili Dekanımız Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü’den bilgiler alarak incelemelerde bulundu. Yeni akademik yılın hayırlı olmasını dileyerek akademisyenlere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Buraya rektör kimliğimin dışında sizleri dinlemeye geldim. Her türlü sorununuzu, talebinizi, isteğinizi çekinmeden iletebilirsiniz. Biz büyük bir aileyiz. Sohbet edelim, varsa sorunlarımız paylaşalım, çözüm yollarını birlikte arayalım.” ifadelerini kullandı.