Eğitim Fakültesi Bayraktar Köyü Bayraktar İlkokulu-Ortaokulu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını birlikte düzenlediği etkinliklerle kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, geleneksel olarak her yıl Kocaeli’deki köy okullarıyla birlikte düzenlediği etkinliklerle kutlayan Eğitim Fakültesi, bu yıl 23 Nisanı Bayraktar İlkokulu-Ortaokulu ile beraber kutladı. Kutlamaya,Rektör Yardımcısı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet KÜÇÜK ile birlikte öğretim elemanları,çok sayıda Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi, Bayraktar İlkokulu-Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile köy halkı katıldı.Eğitim Fakültesi öğrencileri, çocuklar için önceden hazırladıkları oyun malzemeleri ile birlikte, fakülte önünden hareket eden araçlarla Bayraktar İlkokulu’na gitti. Kutlama,köy meydanında Bayraktar İlkokulu-Ortaokulu bando ekibi ve öğrencileri ileKocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerinin katıldığıAta’ya saygı yürüyüşü ile başladı.Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile birlikteEğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KÜÇÜK ve okul müdürü Servet YAMAN açılış konuşmalarını yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri,el baskısı, balon katlama ve Eğitim Fakültesi öğrencilerinden oluşan folklor ekibinin düzenlediği halk oyunlarıgösterisi ile devam etti. Bayraktar ilkokulu, okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırladıkları dans gösteriminin ardından yumurta taşıma, balon yakalama ve sandalye kapmaca yarışmaları yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, yarışmaların ardından sona erdi.