Eğitim Fakültesinde TÜBİTAK 4004, 4005 ve 4007 Proje Bilgilendirmesi Yapıldı.

TÜBİTAK 4004, 4005 ve 4007 projelerinin tanıtımı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı ve TÜBİTAK DDK Üyesi Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK tarafından, 26.09.2018 tarihinde Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Servettin BİLİR Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen VELİ, Teknoloji Fakültesi Dekanı Yasin KİŞİOĞLU, Üniversitemizin farklı birimlerinden öğretim elemanları, lisansüstü ve lisans öğrencilerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen VELİ’nin açılış konuşmaları ile başladı. Daha sonra Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK tarafından 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme, 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme ve 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programlarının tanıtımı gerçekleştirildi. Bu kapsamda TÜBİTAK’a sunulacak projelerin kabul görebilmesi için dikkat edilmesi gereken noktalar konusunda akademisyenlere tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. KÜÇÜK, tanıtım toplantısını katılımcılardan gelen soruları cevaplandırarak sonlandırdı.