Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni

Eğitim Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı mezuniyet töreni 28.06.2022 Salı günü ilki saat 10:30 ve ikincisi saat 14:00 da olmak üzere iki oturum şeklinde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Mezuniyet törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Küçük, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elşen Veli, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Fakültemiz Kurucu Dekanı Prof. Dr. Servettin Bilir, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmalarında, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Küçük, Dekanımız Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü ve mezun öğrencilerimiz adına İlköğretim Matematik Öğretmenliğinden Neslihan Sülahi ile Türkçe Öğretmenliğinden Melek Çay konuşmalarını gerçekleştirdiler.
Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verildiği ve Kocaeli Üniversitesi Halk Müziği korosunun müzik dinletisi gerçekleştirdiği törende, Türkçe Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sınıf Öğretmenliği, İlköğretim Matematiği Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümlerinden mezun olan 550 öğrenci anı belgelerini öğretim elemanlarından aldı. Tören, öğretmen andının okunmasının ardından öğrencilerin kep atması ile sona erdi.