Önem Projesi “Hadi Başlayalım Etkinliği”

Kocaeli Valiliği’nin yürütmekte olduğu Önem Projesi “Hadi Başlayalım Etkinliği” çerçevesinde, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı tarafından, Yarbay Refik Cesur İlkokulu’na 29.12.2021 tarihinde bir işbirliği ziyareti gerçekleştirildi. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Altay’ın beraberinde 4. Sınıf öğrencileri Mehmet Altundağ, Merve Şule Gülaçar, Hakan Süren ve Songül Şahin, özel çocukların da aralarında bulunduğu ilkokul öğrencileriyle bir araya geldiler. “Doğa sevgisi” temasının ele alındığı etkinlikte; hikaye anlatımı, canlandırmalar ve grup oyunlarına yer verildi. Miniklere çim adam dağıtılarak bakımı ve çimlenme süreci hakkında bilgi verildi.