Fen Bilgisi Öğretmenliği Öğrencileri Şevkatiye İlkokulunda Kütüphane Düzenledi

Eğtim Fakültemizin Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri, Topluma Hizmet Dersi kapsamında Prof. Dr. Esma BULUŞ KIRIKKAYA danışmanlığında Kartepe ilçesi Şefkatiye İlk okuluna kütüphane odası düzenlediler. Yaklaşık 3 aylık bir çalışma sonunda hem duvarları hem de rafları yeniden boyayıp kullanılabilir hale getiren öğrencilerimiz, KÜTÜPHANEYE İlkokul çocuklarının yaşlarına uygun yaklaşık 1800 kitap hediye ettiler. Bunun yanı sıra kütüphaneye çeşitli kırtasiye malzemeleri ve satranç takımları kazandırdılar. Geçtiğimiz hafta 16 Mayıs 2022 günü yapılan açılışa; Fen Bilgisi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencileri, kütüphaneyi heyecanla bekleyen Şefkatiye ilkokulu öğrencileri, fakültemizden Dekan Yrd. Dr.Öğr. Üyesi Doğan GÜLLÜ ve Prof.Dr. Esma Buluş KIRIKKAYA, Kartepe Kaymakamı Sayın Altuğ ÇAĞLAR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa DOĞAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat DİLEK, Şube Müdürü Şükrü ŞAHİN, Okul Müdürü Cevdet TAVUKÇUOĞLU Şevkatiye Mahalle Muhtarı çevredeki Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği ve veliler katıldı.