Kocaeli Eğitim Müfettişleri Başkanı Şefik BEŞLİ fakültemiz öğrencileri ile söyleşi gerçekleştirmiştir.

Kocaeli Eğitim Müfettişleri Başkanı Şefik BEŞLİ, Fakültemiz okul öncesi eğitimi dördüncü sınıf öğrencilerine “Eğitim Politikaları” dersi kapsamında Eğitim Müfettişlerinin rolü ve görevleri konusunda söyleşi gerçekleştirmiştir. Söyleşiye Öğretmen Okulu Mezunu olarak başladığı eğitim yaşantısından ve öğretmenlik mesleğinde yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan bahsederek başlayan Sayın BEŞLİ’nin konuşmasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni yönergelerine ilişkin bilgiler de yer almıştır. Öğrencilerin çeşitli sorularına da yanıt buldukları söyleşi sonrasında Şefik BEŞLİ’ye Dekanımız Prof.Dr. Elif ÇELEBİ ÖNCÜ tarafından teşekkür edilerek belge sunulmuştur.