Fakültemizin 1. Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Fakültemizin 1. Danışma Kurulu toplantısı; 15 Aralık 2021 tarihinde Dekanımız Prof.Dr. Elif ÇELEBİ ÖNCÜ’nün başkanlığında ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ömer AKMANŞEN, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa DOĞAN, İl Teftiş Kurul Başkanı Sayın Şefik BEŞLİ, İlkokul Müdürü Sayın Sabahat ULUCUTSOY, Ortaokul Müdürü Sayın Serkan YAZAR, Fakülte temsilcisi Sayın Doç.Dr. Tuğba KONAKLI, Mezun temsilcisi Sayın Nevin Duygu PÜLLÜ ve Öğrenci temsilcisi Sayın Koray EYCE’den oluşan danışma kurulu üyelerinin tamamının katılımıyla gerçekleştirildi.

Danışma Kurulu toplantısında, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif ÇELEBİ ÖNCÜ, Fakültenin mevcut fiziki ve akademik durumunu; 2021 yılı akademik faaliyetlerini, aktif ve mezun olan lisans-yüksek lisans-doktora öğrenci sayılarını, akademik personel dağılımlarını, öğretim elemanlarının akademik performansları sunarak ilerleyen dönemlerde planlanan çalışma ve projeleri aktardı.

Danışma Kurulu üyelerinden gelen talep ve soruların değerlendirildiği 1. Danışma Kurulu Toplantısı söz alan paydaşların değerlendirmeleri ve önerileri ile sona erdi.