Eğitim Fakültesinde Söyleşi Etkinliği Düzenlendi

Türk edebiyatının ünlü yazarı Latife Tekin ve genç kuşak yazar/şairlerden Serkan Türk, fakültemizin konuğu oldular. Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrenci kulübü Türkçede İZ'in davetlisi olarak fakültemize gelen yazarlar, Öğr. Gör. Dr. Gürkan Yavaş'ın moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirdiler. Öğrenci ve hocaların yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, yazarların eserlerinden bölümler okunarak başladı. Edebiyat anlayışları ve yazma deneyimleri hakkında bilgi veren Tekin ve Türk, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladılar. Söyleşi, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü'nün konuklara teşekkür belgesi ve hediye takdimi ile son buldu. Latife Tekin ve Serkan Türk, söyleşinin ardından fakültemizin fuayesinde kitaplarını imzaladılar.