Eğitim Fakültesi Mezunları Eğitim Fakültesinde Buluştu!

Eğitim Fakültesi Mezunlar Buluşması Etkinliği, 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Eğitim Fakültesinde gerçekleştirildi. İki gün süren etkinliğe, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, öğretim elemanları ve Eğitim Fakültesi öğrencileri katıldı. Mezunlar buluşmasına yaklaşık 250 Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu öğretmen katılım gösterdi.

Mezunlar buluşması etkinliğinde, Eğitim Fakültesinden mezun öğretmenler ile öğretim elemanları ve öğrenciler bir araya geldi. Mezun öğretmenler öğrenimine devam eden öğretmen adaylarına deneyimlerini anlattılar. Anıların tazelendiği etkinlikte, mezun öğretmenler tarafından müzik dinletisi ve şiir okuma etkinlikleri gerçekleştirildi. Mezun öğretmenlerin derslerine giren hocalarıyla buluşmasında duygu dolu anlar da yaşandı. İki gün boyunca, Eğitim Fakültesinde keyifli dakikaların yaşandığı etkinlik bol bol hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.